ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Όλα ξεκίνησαν το 1986 στον Αμπελώνα της Λάρισας με τον Δημήτρη Γκόλτσιο να ιδρύει την οικογενειακή βιοτεχνία παραγωγής προϊόντων ζύμης “ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΖΥΜΗ”. Εξαρχής στόχος του ιδρυτή ήταν η ανάπτυξη της εταιρίας επενδύοντας στην ποιότητα, στην επιλογή των πιο αγνών πρώτων υλών από Έλληνες παραγωγούς αλλά και στην παράδοση, η οποία μπαίνει πάντα σε πρώτο πλάνο μέσα από κάθε συνταγή.
Αυτές οι αρχές πέρασαν και στην επόμενη γενιά της οικογένειας όταν πήραν στα χέρια τους το “τιμόνι” της εταιρίας: τον Ηρακλή Γκόλτσιο, την Δωροθέα Γκόλτσιου και τον σύζυγό της Φώτη Τσέβη.
Η σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας αλλά και με τον τελικό καταναλωτή χτίστηκε βήμα-βήμα όλα αυτά τα χρόνια και είχε σαν αποτέλεσμα το 2012 να δημιουργηθεί παράρτημα στην Αθήνα όπου παράγονται και διανέμονται προϊόντα ζύμης τόσο στην Αττική όσο και σε περιοχές της Κεντρικής, της Νότιας και της νησιωτικής Ελλάδας. Έκτοτε τα προϊόντα της “ΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ ΖΥΜΗΣ Α.Ε.” ταξιδεύουν σε όλη την ελληνική επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό!
Στόχος μας είναι να αντιλαμβανόμαστε καθημερινά τις ανάγκες της ελληνικής και ξένης αγοράς και να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας προϊόντας ζύμης που θα ικανοποιούν τις ανάγκες τόσο των ίδιων όσο και των πελατών τους.
Στόχος μας είναι να δημιουργούμε καθημερινά με μεράκι…
ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ
* Προτεραιότητα στην ποιότητα
* Σεβασμό στην παράδοση
* Επιλογή αγνών Α’ Υλών από Έλληνες παραγωγούς
* Αξιοπιστία
* Συνεχής υποστήριξη στους συνεργάτες μας
* Ευθύνη απέναντι στον τελικό καταναλωτή
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Για την εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων η “ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΖΥΜΗ Α.Ε.” εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο διαχείρισης της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων – ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (haccp)/elot 1416 και EN ISO22000.